welcome to my blog , all worm blogs are invited to this blog ^^ , no rules just read , follow , like , and comments . updated daily :) also dont forget to visit my links down there , get in touch ! im friendly okay. #HEARTNANG

Best tak Blog ni ? Subscribe !

Nilai persahabatan




Amin : Bro aku nak keluar dgn gf aku petang ni , kita jumpa lain kali yaa .

Ahmad : Bro tapikan kau dah janji dengan aku . Minggu lepas tangguh minggu ni tangguh . Lepas ni kita dah tak dapat keluar sama lagi , lagipun aku ada hal nak bagitau dan ada benda nak bagi .

Amin : Relakslah bro kita bila bila boleh keluar aku nak date ni lagi penting .

Ahmad : okaylah kalau kau dah cakap begitu Bro .

Lepas 2 minggu Amin mesej Ahmad

Amin : Bro aku dah putus dengan Ena . Jumpa boleh tak bro . Aku datang rumah kau ambil kau ok .

Mesej tak di balas . Sampai Amin di rumah Ahmad , Amin tanya pada ibu Ahmad

Amin : Mana Amin kenapa tak balas mesej .

Ibu Ahmad hanya nangis dan bagi sepucuk surat dekat Ahmad .

Kandungan surat .

Assalammualaikum . Amin kalau kau baca surat ni , ini bermakna aku dah tiada lagi di dunia ni . hari yang aku nak jumpa kau tu , aku nak bincang dengan kau yang aku mengidap sakit buah pinggang kritikal . Selama ni aku diamkan je , tapi aku taknak ganggu emosi kau yang tengah happy masa tu . Bro masa tu aku berharap sangat dapat makan dengan kau , tapi tiada rezeki . Tapi takpelah apa apa pun kaulah sahabat untuk selamanya bagi aku . Tiada yang boleh ganti . Dan kat surat ni aku nak bagi kau gambar masa umur kita 17 tahun . Ini lah satu satunya
gambar kita berdua .

IngatLah semua nilai persahabatan lagi bernilai dari pasangan kekasih . Renung renungkan :')

lepas baca korang comment la , kalau tak pun . like atau follow pun jadi laa . thanks for visiting kawan (:

Bual-bual sini.

sentuhan kamu.